fbpx

Beyla Jewelry – nakit koji priča tvoju priču

Aug 24, 2021 | Blog

Znate li za onu izreku, sve se događa s razlogom? Vjerujem da znate, a isto tako za nju sam nekako oduvijek znala i ja, ako ništa drugo onda sam osjećala da je istinita.

Zašto i kada je nastala Beyla?

I ne samo da sam znala i osjećala, već i čvrsto vjerujem u nju.

Moje ime je Tanja, vlasnica sam i dizajnerica brenda Beyla Jewerly i ponosna autorica mnogih tekstova, radionica izrade nakita i marketinga te vodiča za život i posao iz snova ” Do zvijezda zajedno “

Beyla je nastala u Studenom 2017. iz čiste želje da ljubav prema životu, prirodi, dizajnu i ljudima koju nosim u sebi prenesem na svakoga tko dođe u kontakt s njom na bilo koji način.

Sa sjedištem u jednom od najljepših krajeva Hrvatske, Dalmaciji i gradu Splitu, ljubav prema tom gradu, ali i ovom području, posvetila sam kroz dizajn nakita od Bračkog kamena.

Nakit od bračkog kamena

Poveznica s otokom Bračom je moj suprug, a ljepota i povijest onoga što otok nosi “natjerala me” da priču proširim i izvan granica lijepe naše.

Brači kamen, koji ima glavnu ulogu u gotovo svim Beylinim kolekcijama, je poznat diljem svijeta, i to ne samo po svojoj prepoznatljivoj bijeloj boji, već zato što je korišten za izradu i izgradnju mnogih poznatih svjetskih građevina, a ona najpoznatija kod nas je Dioklecijanova Plača u Splitu.

I upravo je ona živući dokaz o trajnosti i kvaliteti samog kamena, jer ponosno i sama stoji preko 1700 godina.

Osim bračkog kamena, u kolekcijama je korišten i drugi visoko kvalitetni materijal kao što je dragi i poludragi kamen, kristali, nehrđajući čelik, srebro i alpaka.

Beyla medaljoni

Ali ono najvažnije od svega, što Beylu predstavlja i čini je posebnom, su medaljoni koji imaju misiju inspirirati ili nadahnuti da podijeliš ljubav s onima koji ti znače najviše u životu.

I ne samo to, oni su nastali kao najveća podrška onom koji ih nosi kao vječiti posjetnik da se u životu sve događa s razlogom, kako bi imalo svoj smisao i kako bi na kraju čovjek povjerovao da će sve biti dobro ma koliko nam se u nekom trenutku situacija u kojoj se nalazimo nemogućom za vjerovati u bolje sutra.

Iza svakog medaljona stoji stvarna priča koju sam podijelila i na Beyla Jewerly Instagram profilu kako bi se svatko od vas pronašao u njoj .

Prigodni pokloni

Zato, ako tražite poseban i unikatan poklon s porukom koja ima značenje za vašu majku, kći, sestru, prijateljicu, člana obitelji ili bilo koga drugog vama bitnog, onda su Beyla medaljoni najljepši odabir kada želite da riječi postanu suvišne.

Izrađeni su od nehrđajućeg čelika što garantiraju dugu trajnost koja darovanoj osobi ostavlja dojam ljubavi i pažnje.

Trudimo se da u svakoj od kolekcija odabiremo poruke koje služe kao dnevna motivacija, kada svi drugi načini uspore svoj ritam…

Poruka brenda

A upravo je ritam taj koji upravlja nama jer je svakim danom drugačiji, nekada bolji, nekada izazovniji, ali ono što je najbitnije znati, da na kraju bolji dani ipak pronađu put do nas, i to je ono što nam daje snagu da izdržimo i da vjerujemo kako se u životu sve uvijek događa s razlogom.

I poruka za kraj

Hvala Vam što ste odvojili vrijeme pročitati priču koja je se krije iza brenda, nadam se da ćete i dalje ostati pratitit i čitati priče koje Vam donosimo i što ste dio našeg puta i rasta, bez vaše podrške, ne bi bilo niti naših snova u koje vjerujemo i koje slijedimo.

 

 

Love you all,

Tanja