fbpx

 

IG katalog

 

Dragi moji ,

Dobrodošli u naš elektronički katalog !

Na našoj službenoj instagram stranici @beylajewelry možete pogledati sve dostupne proizvode iz naše ponude, te jedinstvene priče koje se nalaze ispod svake objave.

Narudžbe kao i sve ostale upite možete poslati putem dole navedenog kontakt obrasca.

Uz Beyla kolekcije koje su dostupne po sezonama, nudimo i izradu nakita po vašim željama. Svi modeli iz punude se mogu napraviti u različitim bojama kao i u veličinama koje vama odgovaraju.

Rok isporuke je obično 3 dana, u vrijeme blagdana ( Božića i Valentinova ) može biti i duži, ali naravno prema dogovoru biti će isporučen i ranije ukoliko će biti potrebno.

Do odstupanja u boji može doći iz razloga jer se radi o prirodnom materijalima, te je ponekad nemoguće pronaći identično kamenje, ali nastojimo dati sve od sebe da sve uvijek izgleda savršeno.

Kako nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu, svako vaše eventualno nezadovoljstvo možemo riješiti na lijepi način i na obostrano zadovoljstvo, te vam iz tog razloga nudimo opciju besplatnog popravka ukoliko dođe do nekakvog oštećenja. Čak i ako nije naša greška izaći ćemo vam u sustret svaki put te nam se ne ustručavajte javiti ukoliko će vam zatrebati naša pomoć.

No images found!
Try some other hashtag or username

Prijava za narudžbe

5 + 11 =