fbpx

 

Iz medija

 

BTW Magazine - Dizajnerica brenda Beyla Jewelry - Tanja Martinić: 'Oduvijek i u svemu sam slušala samo svoje emocije'

Kad se prvi put susretnete s Beyla nakitom, očarat će vas spoj tradicije i modernog dizajna koji je zaslužan za doista posebnu priču. Iako dobar dizajn nakita započinje odlukom o kontrastima boja i sklada materijala koji će se integrirati u konačnu kreaciju, strategija koja stoji iza tog koncepta najbolje je ispričana kroz talent i kreativnost dizajnera. Od početka se dalo naslutiti kako ljubav prema nakitu nije jedina inspiracija koja pokreće Tanju Martinić, osnivačicu brenda Beyla Jewelry.

Pročitaj cijeli članak

Portal Elegant - Beyla Jewelry – domaći brend koji svojim nakitom veliča brački kamen!

Beyla Jewelry nakit predstavili smo još na samom početku poslovanja i već tada smo vjerovali da će njihova priča itekako zaživjeti. Danas, dvije godine nakon svjedočimo njihovom iznimnom rastu u svakom smislu. Unutar raskošnog asortimana može se pronaći nakit od bračkog kamena, kristala, poludragog kamenja, nehrđajućeg čelika i srebra.

Pročitaj cijeli članak

Portal Elegant - Beyla Jewelry – inspirativan nakit koji nosi jedinstvene poruke!

Beyla Jewelry – Osnivačica brenda Beyla Jewerly, priznala nam je kako je nakit oduvijek bio njezina velika strast. Prvenstveno je većinu toga izrađivala od bračkog kamena, a sada koristi i brojne druge materijale poput safira, rubina, emeralda, srebra, perli, nehrđajućeg čelika i ostalih raznih metala.

Pročitaj cijeli članak

Portal Femina - Beyla: nakit od bračkog kamena s inspirativnim medaljonima

Svojim medaljonima s inspirativnim porukama, dizajnerica Tanja Marinić željela je ponajprije inpirirati sve zaljubljenike u nakit, a potom im prenijeti svoju ljubav prema tradiciji, životu, ljepoti… I u tome je uspjela kroz svoj brend Beyla, ali i kroz radionice izrade nakita.

Pročitaj cijeli članak