fbpx

Beyla u Parizu

Nov 6, 2020 | Blog

Ne sanjaj svoj život, već živi svoje snove.

BEYLA GOES TO PARIS

Kada bi samo jednom riječju morala opisati Beylu, kao i sve vezanu uz nju, bez previše razmišljanja bila bi to ljubav.

Ona zbog koje se nešto kreira i stvara, ona koju osjećaš iz dubine svoje duše prema autentičnosti, odlučnosti, hrabrosti, samospoznaji, snazi i ljudima, te ona koja te jedinstveno vodi kroz osjećaj strasti prema samom životu.

 

 

 

Pariz je sve samo ne običan grad. On je ustvari jedan cijeli drugačiji svijet.

Njegova priča, povijest i ljubav koja po svojoj karakternoj osobnosti savršeno odgovara jednom brendu kao što je Beyla, koja u cijelosti živi i diše sve ono što taj grad predstavlja, kao da je bio onaj suđeni put na kojem se ona jednom morala naći.

Bogata arhitektura, šarmantne ulice, dućani, kafići i restorani, te ležernost ljudi koja se osjeća u zraku, bili su dovoljan poziv da se još jedna želja pretvori u stvarnost.

Čak i u trenutcima kada je cijeli svijet govorio kako nije pravi trenutak za velike stvari, da se ne može i ne smije izazvati sudbina, uporan netko u vjeri kao što sam ja, dokazao je ( prvenstveno sebi ) suprotno.

Jer, odavno sam naučila da strah ne stanuje tamo gdje se rijetke prilike pružaju samo jednom u životu i to onda kada odlučiš pod svaku cijenu ostvarit sve što si jednom htjela.

Takav je bio i moj prvi susret s tim gradom još davne 2003., nakon čega su uslijedila još dva isto takva savršena. Svaki na svoj način poseban, ali svaki s istim osjećajem oduševljenja.

Od prvog trenutka, pa do danas, imam osjećaj kao da dušom, ne tijelom, pripadam tamo, a samim tim i moj brend.

Često se znam našaliti i reći da sam sigurno u jednom od prošlih života živjela u njemu, jer, sve su mi njegove ulice poznate, ali svaku od njih vidim po prvi put.

Sigurna sam da se i vama ponekad u životu dogodio onaj takozvani Déjà vu, koji vas poziva na vjerovanje da ste tu već bili, ali nije vam jasno točno kad.

 

Realizacija ideje

Cijela ideja o kolekciji pod nazivom ” Beyla goes to Paris “ nije došla slučajno, kao što se može zaključiti po svemu gore navedenom, ali ono što je, bila je brzina njene realizacije.

Jedan sasvim običan Instagram post kojeg sam objavila 16. rujna, 2020. bio je dovoljan da mi se javi jedna moja Beylica koja mi je pomogla realizirati cijeli projekt u samo mjesec dana od trenutka kada mi je ponudila pomoć oko moje zamisli. Njeno ime je Lara i sigurna sam da ćete o njoj još puno čuti.

U tom postu sam opisala kako je izgledao trenutak kada sam te 2003. ostala stajati pred predivnim masivnim zlatnim vratima poznatog dvorca Versailles, koji je bio zatvoren zbog redovnog održavanja na dan mog obilaska.

Mislim da vam ne moram niti reći kako sam se ovaj put pobrinula ući u njega. Riječi kojim bi ga opisala bile bi samo prijedlog upućen vama da ga morate osobno posjetiti kako bi svojim očima svjedočili luksuzu i ljepoti koja ga krasi.

Iako je Versailles bio posljednji na listi znamenitosti koje sam obišla u svrhu photoshoot-inga, niti druge lokacije ne zaostaju po svojoj grandioznosti i ljepoti.

Eiffelov toranj, Louvre, Bazilika Sacre-Coeur, Notre-Dame, Arc de Triomphe, Avenue Montaigne, i ostali, bili su dovoljna odluka da se u taj grad moram vratiti i po četvrt put, čim mi se ponovno ukaže prilika za to.

 

 

 

KOLEKCIJA – Beyla goes to Pariz

 

Kolekcija – Beyla u Parizu, dobrim dijelom sastavljena je od bračkog kamena koji je neizostavni dio svake Beyline kolekcije, ali i dodatcima kao što su zlato, srebro, kristali, riječni biseri i poludrago kamenje, koja kao cjelina čini elegantnu priču protkanu ljubavlju jednog dizajnera prema onima koji vole i žive za ljubav.

Ali i da služi kao podsjetnik svima onima koji sumnjaju da se život ne sanja, već da se snovi uistinu žive.

 

Love you all,

Tanja