fbpx

 

Dizajniraj s Beylom

 

 

4-TJEDNI ONLINE PROGRAM IZRADE NAKITA I MARKETINGA ZA KREATIVCE

Vjerujete li da smo svi mi rođeni s nekim višim ciljem ili talentom koji bi nas trebao voditi do života i posla iz snova?

Taj život, između ostalog značio bi da radimo ono što volimo i da smo za to dobro plaćeni, ali i da otkrijemo i pokažemo svijetu svu ljepotu onoga što se krije u rukama s kojim nešto stvaramo.

Ako ste oduvijek bili kreativac u duši koji je maštao da jednog dana svoj hobi pretvori u uspješan posao, na pravom ste mjestu.

Dizajniraj s Beylom je 4-tjedni online program koji će vas naučiti kako postati uspješan dizajner nakita te kako pokrenuti i izgraditi vlasti brend.

 

PREOSTALO DANA DO SLJEDEĆE RADIONICE – ONLINE PROGRAM 

ZA KOGA JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Početnicima koji žele svoj hobi pretvoriti u posao i saznati:

-koji je najbolji prvi korak

-kako u kratkom vremenu savladati različite tehnike i uspješno dizajnirati svoju prvu kolekciju nakita

-kako uspješno plasirati svoju kolekciju online

-kako od samog početka graditi posao po svojoj mjeri

Iskusnim dizajnerima nakita koji žele:

– unaprijediti svoje znanje

– povećati prodaju i naplatu vlastitih radova

– proširiti svoje znanje o materijalima i alatima te unaprijediti proces nabave

– kreirati provjerenu strategiju komunikacije koja vodi do prodaje
– svoj posao raditi originalno i autentično

ŠTO ĆEŠ DOBITI KROZ OVAJ PROGRAM?

Nakon odslušanog programa ćeš imati sve alate i strategije potrebne za samostalnu izradu nakita i uspješnu izgradnju vlastitog posla i brenda. Polaznici koji su dosljedno primjenjivali usvojene alate nakon programa, ostvarili su značajne rezultate.

PLAN PROGRAMA

Nakon odslušanog programa ćeš imati sve alate i strategije potrebne za samostalnu izradu nakita i uspješnu izgradnju vlastitog posla i brenda. Polaznici koji su dosljedno primjenjivali usvojene alate nakon programa, ostvarili su značajne rezultate.
1. TJEDAN - MARKETING ZA KREATIVCE
 • Što je brainstorming i kako razviti ideju
 • Zašto je storytelling važan
 • Psihologija prodaje
 • Kako postati autentičan
 • Kako pobijediti strah od kopiranja, konkurencije i tuđeg mišljenja
 • Određivanje ciljanje skupine (persone) uz vježbe
 • Vizualni identitet
 • Kreiranje mood board-a
 • Kako prodavati na Online platformama ( Instagram, Facebook, Etsy i Pinterest )
 • Kako planirati i kreirati uspješne objave, storije, javljanja uživo i kampanje za oglašavanje
 • Analiza statistike (analitika) profila
 • Kako odrediti prodajnu cijenu
 • Zašto je zajednica važna i kako steći njeno povjerenje
 • Aplikacije za uređivanje fotografija
 • Oprema koja je potrebna za kvalitetno snimanje
2. TJEDAN - MATERIJALI I ALATI ZA IZRADU NAKITA
Preko “Screen Share” opcije upoznati ćemo se s detaljima nabave materijala i alata te na što sve moramo obratiti pažnju prilikom kupnje istog (+ osnove kreiranja kolekcija).
3. TJEDAN - IZRADA NARUKVICA I NAUŠNICA
 • Upoznavanje s materijalima ( komponentama ) za izradu narukvica i naušnica
 • Kreiranje kolekcije – određivanje boje, dizajna, oblika
 • Praktični dio: izrada naušnica ( jednostavnih i složenijih modela ) te narukvica raznim tehnikama nizanja uključujući i Makram pletenje
4. TJEDAN - IZRADA OGRLICA I PRSTENJA
 • Upoznavanje s materijalima (komponentama) za izradu ogrlica i prstenja
 • Kreiranje kolekcija – određivanje boja, dizajna, oblika
 • Praktični dio: izrada ogrlica i prstenja raznim tehnikama
BONUS:
Dodatne audio i video lekcije te printani priručnik

PREDNOSTI ONLINE PROGRAMA

Ovim programom dobit ćete “cijeli paket” koji vam potreban da odmah počnete zarađivati od svog hobija

Kontinuirani program i podrška kroz zatvorenu grupu tijekom sva 4 tjedna

Personalizirani pristup – kroz marketing prilagođen kreativcima

Sav sadržaj koji ostaje zauvijek u vašem vlasništvu te mogućnost pregleda neograničeni broj puta (i nakon završetka programa)

Detaljno objašnjene upotrebe alata (na konkretnim primjerima)

Pokrivenost različitih modela nakita (narukvice, ogrlice, naušnice i prstenje)

Podržavajuća zajednica žena sa sličnim strastima I interesima

O MENI

Nakon više od 10 godina iskustva u izradi nakita i održanih 8 radionica kod nas i u zemljama regije, odlučila sam pokrenuti ovaj online program kako bi pomogla još većem broju ljudi koji žele živjeti od svog hobija, bez obzira na trenutni raspored i lokaciju.

Izrada kvalitetnog nakita i izgradnja uspješnog brenda zahtijeva ulaganje ljubavi i vremena. No kao i u svemu, i u ovoj struci postoje alati I strategije koje će skratiti tvoj put prema željenom cilju I veselim se podijeliti ih s tobom.

ISKUSTVA POLAZNIKA

Beyla radionica je edukacija koju ne treba propustiti. Dio vezan za marketing je jako dobar i lako razumljiv. Ima jasne smjernice za svakoga tko se želi baviti poduzetništvom, nebitno da li je u pitanju izrada nakita ili nešto drugo.
Praktični dio je usmjeren na upoznavanje sa alatima, repromaterijalnom i osnovnim tehnikama koje su potrebne za svakoga tko se želi baviti izradom nakita.
Najvažniji, a i najbitniji dio Beyla radionice je Tanja. Osoba koja ima toliko ljubavi, razumijevanja i znanja da poželite da se radionica nikada ne završi. Uči vas svemu što je i sama naučila uz puno truda i ljubavi. Uči vas da volite i živite ljubav.
Ako razmišljate da li da budete polaznik Beyla radionice i da li ćete dobiti zauzvrat ono što očekujete, znajte da ćete dobiti i više od toga. Preporučujem radionicu od srca.
Svetlana

Beyla radionica izrade nakita i marketinga za mene jedno predivno iskustvo! Tanja me je oduševila svojim znanjem i velikim iskustvom, a posebno svojom sposobnošću prenošenja istog! Ta žena, majka i kraljica je nevjerojatno simpatična i draga! Na radionoci sam stekla divne prijatelje s kojima sam i danas u kontaktu jer nas Tanja okuplja na raznim platformama, tako da edukacija i dalje traje… Tanja daje od sebe više nego što smo mogli ikada očekivati! Radionicu bi svakome od srca preporučila, jer je kvalitetna i sveobuhvatna, prije svega, a sve ostalo vam dodje samo kao predivan poklon!
Anita

Do sada sam pohađala tri Beyla radionice izrade nakita i marketinga. Tanja je na svakoj radionici dala sve od sebe da nas nauči sve što je bilo potrebno da postanemo uspješni dizajneri nakita.
Prvi dio radionice je marketing. Tu sam dobila apsolutno sve informacije, tako da mogu odmah pokrenuti svoj posao. Saznala sam gdje nabaviti materijal, koje alate koristiti, kako formirati cijenu, gdje se sve mogu oglašavati i sve o Instagramu, Facebooku, Etsy – u itd. Drugi dio, i meni najdraži, je izrada nakita. Tu sam posebno uvijek uživala. Od Tanje možete dobiti toliko praktičnog znanja i vještina. Pokaže vam detaljno kako nešto izraditi i s puno strpljenja. Svakom prolazniku priđe, pogleda kako mu ide i uputi ga dalje. Svaki put otiđem kući sretna i ispunjena, sa svim nakitom koji sam izradila. To je dovoljno da možete odmah početi sa svom biznisom.
Sva tri puta sam uživala u radionicama, jer Tanja nam to sve objasni na tako jednostavan način, s toliko strasti i ljubavi, da se morate vratiti ponovo. Još jedna stvar koja mi se svidjela, a to su polaznici koje upoznam. Toliko se zbližimo da poslije ostanemo super prijatelji i jedni drugima podrška.
Zajednica koju je Tanja stvorila je nešto što vam poslije daje sigurnost, gdje možete pitati za savjet, gdje imate podršku i gdje odete kad vam zatreba inspiracija.
Za kraj bih samo rekla da su mi ove radionice promijenile život, nabolje.
Hvala Tanji na nesebičnom davanju, znanju i podršci, a ja jedva čekam sljedeću radionicu.
Anita M.

Za mene je sudjelovanje u Beyla radionici znači i više od života, što bi se reklo. To je jedan čin ljubavi prema sebi i mnogo više od samih tehnika izrade nakita. Na radionici sam stekla prijateljstva, pronašla mjesto gdje ja mogu biti ja. Čak i da se nikad ne dotaknem izrade nakita, radionica je odlična jezgra i za poslovni i za osobni život. Hoću reći da ono što sam tamo naučila i stekla, nosit ću sa sobom kroz čitav život. Beyla je skup vrijednosti koji se ničim ne može platiti ni nadomjestiti. Radionica je meni skuzila na način da shvatim da je u redu misliti na sebe i ulagati u sebe te da je to početna točka s koje sve kreće. Također, da, treba se zavoljeti i prihvatiti kako bismo mogli razumjeti i sve druge ljude, pa i buyers personu. Radionica je iskustvo koje nema zamjene. Preporučujem svakom tko želi živjeti život kakav on želi i kakav zaslužuje.
Marina

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Gdje se održava program?
Program se održava u zatvorenoj FB grupi, a neka predavanja preko Zoom aplikacije.
Zašto materijal nije uključen u cijenu programa?
Materijal nije uključen kako ne bih ograničavala tvoj stil koji želiš razviti kroz kolekcije, ali i kako bi odmah naučila kako se materijal kupuje i na što moraš sve obratiti pažnju prilikom nabave istog.
Što ako ne mogu sudjelovati na radionici?
Sav materijal će ostati trajno snimljen te će vam biti dostupan da ga pogledate u vremenu kada vam to odgovara.
Što ako nakon radionice nisam zadovoljna?
Ako nakon radionice nisi zadovoljna rado ću s tobom detaljno porazgovarati o svim segmentima koji su ti predstavili izazov i pokušati zajedno s tobom naći rješenje tvom problemu. Ako i nakon toga ne budeš zadovoljna, rado ću ti vratiti novac u cijelosti.
Kada ću početi zarađivati od dizajna nakita?
Ovaj program dat će ti sve potrebne informacije i alate, međutim primjena tih alata će ovisiti isključivo o tebi.
Za koga ova radionica nije?
Ako misliš da je ovo brzo rješenje bez ulaganja vremena i truda, ovaj program vjerojatno nije za tebe.
Iz dosadašnjeg iskustva, najveću vrijednost iz Beyla radionica dobili su polaznici koji su već imali jasnu ideju čime se žele baviti. Čak i ako ne znaš čime se želiš baviti, no osjećaš poziv prema izradi nakita – kroz program pričat ćemo i o definiranju tvoje motivacije, ciljanje skupine, tvoje svrhe i tvog zašto.
Kako mogu rezervirati svoje mjesto na radionici?
Rezervacija mjesta kao i sve ostale informacije možeš dobit putem našeg online obrasca za prijavu.

GRUPNI TEČAJ

Uz iskustvo duže od 10 godina u dizajnu i izradi nakita, plasmanu istog širom svijeta, te održanih mnogih predavanja uživo, ponosna sam što mogu najaviti jedinstvenu dvodnevnu radionicu izrade nakita i marketinga na kojoj ćete uživo u vašem gradu učiti i slušati sve o materijalima, alatima, tehnikama izrade i brendiranju vašeg nakita kroz kolekcije koje ćete stvarati.

INDIVIDUALNI TEČAJ

Nije bitno na kojoj ste strani svijeta, sve dok imamo Internet i uživamo u svim njegovim beneficijama. Radimo online radionice putem (Skype-a , WhatsApp-a , zoom-a ili bilo kojeg drugog kanala koji vam odgovara ) u trajanju od 4 tjedna prema programu “Dizajniraj s Beylom”.

Prednost individualnog programa je u tome što u svakog trenutku možete postaviti pitanje predavaču te ste jedini “učenik” kojem se mogu posvetiti u potpunosti. Ako želite krenuti s izradom nakita, nemojte čekati sutra kako biste dobili sve potrebne informacije i upute koje možete iskoristiti već danas, ili trošiti svoje vrijeme skupljajući nepotrebne informacije.
Javite nam se bez ustručavanja kako bi svoju kreativnost pretvorili u uspješan posao na koji ćete biti ponosni.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

PRIJAVI SE NA TEČAJ

13 + 3 =