fbpx

Svaki uspješan posao započinje jednim snom

Jun 11, 2020 | Blog

Vjerujete li u snove? One koji vam djeluju najluđim pa kada se jednom ostvare mijenjaju život iz temelja? Ja vjerujem.

Prije početka, početak

Malo što me moglo pripremiti na ovo što živim danas kada sam prije 3 godine, tog jednog ljeta bolesna ležala nepomično u krevetu razmišljajući o svemu što me dovelo do tog stanja.

Polako, ali sigurno suočavala sam se sama sa sobom, mojim lošim izborima i odlukama zbog kojih sam naučila da ako želim živjeti sretnijim životom moram preuzeti odgovornost za svoje odluke i pod hitno mijenjati sve što mi do tada nije služilo.

Proces je bio izuzetno bolan, ali se na kraju isplatio. Svakodnevno suočavanje sa sobom, promjena percepcije, opraštanje, razumijevanje, otpuštanje I poneka suza, dovelo me do buđenja iz koje se rodila Beyla.

Gdje sam sada?

Nakit sam počela izrađivati sasvim “slučajno” kada mi je odlazak na jednu običnu popodnevnu kavu promijenilo sve što sam do tada znala i željela raditi. Do tog trenutka podrazumijevalo se da su mi centar svijeta bila moja dva sina i obitelj, što se do danas nije promijenilo.

Ono što se definitivno promijenilo u odnosu na prije je da sam osim majčinstva otkrila i svoju drugu strast, zbog koje danas sve ovo i čitate, a to je naravno pisanje.

Od tog jednog jutra kada je sve krenulo, velikom brzinom stizale su ideje, kao i sve ono što mi je bilo potrebno za njihovu realizaciju, što je na kraju rezultiralo ovim što možete vidjeti danas na svim platformama gdje se Beyla pojavljuje, ali i u kreacijama koje nose mnoge žene diljem svijeta i poneki muškarac.

Osim mnogih kreacija nakita, održalo se 5 uživo i 2 online Beyla radionica nakon kojih su uslijedila mnoga predivna poznanstva, prijateljstva, suradnje i ono što je najvažnije svi tekstovi za koje nisam niti znala da žive u meni i strpljivo čekaju da ih se podijeli sa svijetom.

Što mi je na tom putu pomoglo?

1. Vjera je moguća

Ono što sigurno znam da je imalo presudnu ulogu u lakoći ostvarivanja svega što sam smatrala poslovnim uspjehom bila je moja vjera, zbog koje sam znala da će jednom doći dan kada ću samoj sebi moći reći da sam stigla tamo gdje oduvijek pripadam i želim biti, okružena onim ljudima koji te potiču da postaneš najbolja verzija sebe.

2. Preuzimanje odgovornosti

Nisam jedna od onih koji vjeruju u slučajnosti, ne zato što tvrdoglavo odbijam povjerovati u njih, već zato što sam uvjerila da ona ne postoje. Postoji samo nešto što svojim svjesnim ili nesvjesnim načinom biramo i time određujemo ono čemu svjedočimo u našoj realnosti.

3. Slušanje osjećaja iznutra

Kada naučite slijediti svoju strast i slušati svoje emocije lakše ćete razumjeti zašto se nešto događa u određenom trenutku, kao i to da će vas otkrivanje vaše strasti i slušanja osjećaja iznutra dovesti bez problema do odgovora na pitanje koja je vaša svrha i razlog zbog kojeg nešto trebate raditi.

4. Praćenje znatiželje i sati vježbe

Kada sam onog jednog popodneva na kavi uzela svoju prvu perlu i malo rastezljivog konca u svoje ruke sve je dobilo svoj smisao. To je trenutak u kojem jasno dobivate potvrdu da ste upravo pronašli nešto za čim ste tragali godinama. Iako je svaki početak težak i mislite da nikad nećete savladati osnove izrade nakita, vrlo brzo se pokaže da jedino sati uporne vježbe mogu vas dovesti do velikih rezultata. Moj rezultat je bio takav da sam uz pomoć svoje upornosti napravila na tisuće komada raznog nakita.

5. Otkrivanje mog zašto

Nešto najljepše što u životu možete raditi je pomagati drugima da se zavole baš takvima kakvi jesu. To nije posao, to je poziv! Uljepšavati žene i buditi u njima osjećaj visoke vrijednosti postao je moj novi smisao i moje zašto kada više niti jedan drugi odgovor nije imao smisao. To je onaj osjećaj koji u tebi budi prirodnu zahvalnost na tome što možeš služiti drugima u podršci i ljubavi.

S ovim će se složiti svi oni koji vide smisao u istom, ali i oni koji razumiju da tvoj život počinje tek onda kada otkriješ svoj zašto i razlog zbog koga ovo sve radiš.

Ne zaboravi se pretplatiti na naš Newsletter te tako postati dio velike Beyla obitelji.

Love you all,

Tanja